logo
building background
arrow_drop_down
arrow_drop_down
Разширено търсене
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 382
Кв.: Пловдив -> Център ИЗТОК

Тристаен

Площ : 106 кв.м.

Етаж : 12ет.

Етажност : 20ет.

ТРИСТАЕН! НОВ! СЪДИЙСКИ!

"АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" За нас е изключително удоволствие да Ви предложим Тристаен апартамент в един от най-предпочитаните райони на град Пловдив, а именно кв. Съдийски. Имота, който ви предлагаме да закупите се състои от ПРОСТОРЕН хол с кухненски бокс, две ОБШИРНИ спални, баня с тоалетна, отделно тоалетна, входно антре с коридор, две тераси и избено помещение. ЧУДЕСЕН избор за своя нов дом, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Жилището се издава на завършени шпакловки и замазки, ЕЛ и ВиК инсталация, с луксозни и съвременни общи части с хидравличен асансьор. Всичко това в зелен и чист район на гр. Пловдив, същевременно в близост до голяма пътна артерия и лесен достъп до централна градска част. В сградата има възможност за закупуване на гараж или паркомясто!  Добрата локация  на имота предлага всичко необходимо в близост като хранителни магазини, детски градини, училища, паркове, автобусни спирки и др. Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране С ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме!

€ 85 754
809.00€/кв.м.
Оферта № 374
Кв.: Пловдив -> Център ИЗТОК

Тристаен

Площ : 100 кв.м.

Етаж : 16ет.

Етажност : 20ет.

ТРИСТАЕН! НОВ! СЪДИЙСКИ!

"АТЛАС ИМОТИ" За нас е изключително удоволствие да Ви предложим Тристаен апартамент в един от най предпочитаните райони на град Пловдив, а именно кв. Съдийски. Жилището се състои от ПРОСТОРЕН хол с кухненски бокс, две ОБШИРНИ спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна, мокро помещение, входно антре с коридор, тераса и избено помещение. ПРЕКРАСЕН избор за своя нов дом, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Имотът се издава на завършени шпакловки и замазки, ЕЛ и ВиК инсталация, с луксозни и съвременни общи части с хидравличен асансьор. Всичко това в зелен и чист район на гр. Пловдив, същевременно в близост до голяма пътна артерия и лесен достъп до централна градска част. В сградата има възможност за закупуване на гараж или паркомясто !Добрата локация на имота предлага всичко необходимо в близост като хранителни магазини, детски градини, училища, паркове, автобусни спирки и др. Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране С ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме!

€ 75 945
759.45€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 217
Кв.: Пловдив -> Център ИЗТОК

Тристаен

Площ : 104 кв.м.

Етаж : 9ет.

Етажност : 20ет.

ТРИСТАЕН! НОВ СЪДИЙСКИ

"АТЛАС ИМОТИ" За нас е изключително удоволствие да Ви предложим Тристаен апартамент в един от най предпочитаните райони на град Пловдив, а именно кв. Съдийски. Жилището се състои от ПРОСТОРЕН хол с кухненски бокс, две ОБШИРНИ спални, баня с тоалетна, отделно тоалетна, мокро помещение, входно антре с коридор, тераса и избено помещение. ПРЕКРАСЕН избор за своя нов дом, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Имота се издава на завършени шпакловки и замазки, ЕЛ и ВиК инсталация, с луксозни и съвременни общи части с хидравличен асансьор. Всичко това в зелен и чист район на гр. Пловдив, същевременно в близост до голяма пътна артерия и лесен достъп до централна градска част. В сградата има възможност за закупуване на гараж или паркомясто !

Добрата локация  на имота предлага всичко необходимо в близост като хранителни магазини, детски градини, училища, паркове, автобусни спирки и др .Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране С ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме!

€ 78 819
757.88€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 216
Кв.: Пловдив -> Център ИЗТОК

Тристаен

Площ : 118 кв.м.

Етаж : 11ет.

Етажност : 20ет.

ТРИСТАЕН! НОВ В СЪДИЙСКИ

"АТЛАС ИМОТИ" За нас е изключително удоволствие да Ви предложим Тристаен апартамент в един от най-предпочитаните райони на град Пловдив, а именно кв. Съдийски. Имота, който ви предлагаме да закупите се състои от ПРОСТОРЕН хол с кухненски бокс, две ОБШИРНИ спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна, килер, входно антре с коридор, тераса и избено помещение. ЧУДЕСЕН избор за своя нов дом, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Жилището се издава на завършени шпакловки и замазки, ЕЛ и ВиК инсталация, с луксозни и съвременни общи части с хидравличен асансьор. Всичко това в зелен и чист район на гр. Пловдив, същевременно в близост до голяма пътна артерия и лесен достъп до централна градска част. В сградата има възможност за закупуване на гараж или паркомясто! Добрата локация на имота предлага всичко необходимо в близост като хранителни магазини, детски градини, училища, паркове, автобусни спирки и др .Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране С ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме!

€ 88 818
752.69€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 90
Кв.: Пловдив -> Тракия

Двустаен

Площ : 78 кв.м.

Етаж : 2ет.

Етажност : 8ет.

ДВУСТАЕН! ТРАКИЯ! ЛУКСОЗНА СГРАДА

"АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" ви предлага за продажба ДВУСТАЕН апартамент в новострояща се  жилищна сграда в сърцето на кв.Тракия. Жилището е с Южно изложение и разпределение от голяма и слънчева дневна с кухненски бокс и трапезария общо 26кв, светла и просторна спалня , баня с тоалетна , тераса, килер и входно антре . С локацията си в най-съвременният квартал в гр. Пловдив. Имота ви дава отлична възможност да притежавате дом в МОДЕРНА и красива сграда, както и отлична инвестиция с цел отдаване под наем . В сградата има възможност да закупите и паркомясто. Оказваме пълно съдействие за банково финансиране от ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! БЪДЕТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ в избора на жилище с "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ"!

€ 77 220
990.00€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 14
Кв.: Пловдив -> Кючук Париж

Двустаен

Площ : 69 кв.м.

Етаж : 7ет.

Етажност : 11ет.

ДВУСТАЕН / КЮЧУК ПАРИЖ / ЮЖЕН

ОТЛИЧНА ЦЕНА 760€ на квадрат !!! НОВА СГРАДА ! Акт 16 декември 2023г ''АТЛАС Недвижими Имоти'' ви предлага да закупите ДВУСТАЕН апартамент в новострояща се модерна сграда. Жилището е с разпределение от голяма всекидневна с кухненски бокс и трапезария  и тераса , просторна спалня с излаз на тераса , баня с тоалетна , антре/коридор, прилежащо избено помещение и възможност да закупите гараж в сградата. Отличен избор за всеки, който желае да закупи свое собствено жилище на достъпна цена, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Имота се издава на завършени шпакловки и замазки, ЕЛ и ВиК на тапа и ключове /контакти, с луксозни и съвременни общи части с хидравличен асансьор . Всичко това в зелен и чист район на гр .Пловдив , същевременно в близост до голяма пътна артерия и лесен достъп до централна градска част. Бъдете Професионалисти в покупката на вашият нов дом с ''АТЛАС Недвижими Имоти'' ! Оказваме пълно съдействие за банково финансиране,  работим с всички водещи банки в страната!

€ 52 440
760.00€/кв.м.
25 - 30 Общo 30