logo
building background
arrow_drop_down
arrow_drop_down
Разширено търсене
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 1527
Кв.: Пловдив -> Център ИЗТОК

Едностаен

Площ : 41 кв.м.

Етаж : 4ет.

Етажност : 10ет.

ЕДНОСТАЕН! НОВА СГРАДА! ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ!

ЕДНОСТАЕН! ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ! ЦЕНТЪР! "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" Ви предлага едностаен нов апартамент пред акт 16 в близост до магазин Била 1. Имота който ви предлагаме да закупите се състои от ПРОСТОРЕН хол с трапезария и кухненски бокс, баня с тоалетна, тераса и входно антре. ЧУДЕСЕН избор за своя нов дом, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Жилището се издава на завършени шпакловки и замазки, ЕЛ и ВиК инсталация, с луксозни и съвременни общи части с хидравличен асансьор. Всичко това в зелен и чист район на гр. Пловдив, същевременно в близост до голяма пътна артерия и лесен достъп до централна градска част. Добрата локация на имота предлага всичко необходимо в близост като хранителни магазини, детски градини, училища, паркове, автобусни спирки и др. Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране С ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме!

€ 44 108
1 075.80€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 1513
Кв.: Пловдив -> Център ИЗТОК

Тристаен

Площ : 120 кв.м.

Етаж : 9ет.

Етажност : 12ет.

ТРИСТАЕН! НОВА СГРАДА! ЦЕНТЪР!

ТРИСТАЕН! АКТ 15!  "АТЛАС" НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага невероятен тристаен апартамент с гледка към целият град!  Апартаментът се състои от дневна с трапезария, две спални, килер, баня с тоалетна, още една отделна тоалетна, тераса, разкриваща прекрасна гледка с гледка към целият град! Сградата е на оживено място близо до сърцето на Пловдив, заобиколена от паркове, хранителни магазини и ресторанти, има училища и автобусни спирки. Предлагаме Ви отлично жилище за Вас и Вашето семейство, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем! Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране с ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната, при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! Бъдете Професионалисти в избора на Жилище с "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" !

€ 120 528
1 004.40€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 1512
Кв.: Пловдив -> Център ИЗТОК

Двустаен

Площ : 65 кв.м.

Етаж : 5ет.

Етажност : 10ет.

ДВУСТАЕН! ЦЕНТЪР! ИЗТОК!

ДВУСТАЕН! ГЛЕДКА КЪМ ГРАДА! "АТЛАС" НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага невероятен двустаен апартамент с гледка към целият град!  Апартаментът се състои от дневна с трапезария, спалня, килер, баня с тоалетна и тераса, разкриваща прекрасна гледка! Сградата е на оживено място близо до сърцето на града, заобиколена от паркове, хранителни магазини и ресторанти, има училища и автобусни спирки. Предлагаме Ви отлично жилище за Вас и Вашето семейство, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем! Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране с ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната, при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! Бъдете Професионалисти в избора на Жилище с "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" !

€ 64 744
996.06€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 1453
Кв.: Пловдив -> Остромила

Тристаен

Площ : 82 кв.м.

Етаж : 2ет.

Етажност : 3ет.

ТРИСТАЕН! ОСТРОМИЛА! ЮГ-ЗАПАД! ПАРКОМЯСТО!

НОВО СТРОИТЕЛСТВО! ЮГ-ЗАПАД! ПАРКОМЯСТО! "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" Ви предлага ТРИСТАЕН апартамент в спокоен и тих район на гр. Пловдив! Имотът, който ви предлагаме да закупите се състои от хол с кухня и трапезария, 2 спални, 2 тераси, баня с тоалетна, както и паркомясто включено в цената. ЧУДЕСЕН избор за вашият нов дом, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Добрата локация на имота предлага всичко необходимо в близост като хранителни магазини, детски градини, училища, паркове, автобусни спирки и др. Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране С ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме!

€ 101 999
1 243.89€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 1141
Кв.: Пловдив -> Кършияка

Двустаен

Площ : 60 кв.м.

Етаж : 3ет.

Етажност : 6ет.

Двустаен апартамент! Новотел Пловдив!

ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ! НОВОТЕЛА! ТОП ИНВЕСТИЦИЯ! СРЕДЕН ЕТАЖ! Предлагаме Ви двустаен апартамент в квартал Кършияка, в района на Новотел Пловдив. Жилището е с изложение юг - север, с разпределение от слънчев и просторен хол с кухненски бокс и трапезария, една спалня, баня с тоалетна, коридор/антре, тераса и прилежащо избено помещение. Жилището е отличен избор за вашият нов дом,  в изключително комуникативен  район с бърз достъп до центъра на града и всичко необходимо. Както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Бъдете Професионалисти, доверете се на опита с ''АТЛАС Недвижими Имоти''. Оказваме пълно съдействие за банково финансиране, работим с всички водещи банки в страната ! 

€ 94 999
1 583.32€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 1092
Кв.: Пловдив -> Център ИЗТОК

Двустаен

Площ : 63 кв.м.

Етаж : 5ет.

Етажност : 18ет.

ДВУСТАЕН! НОВ СЪДИЙСКИ

ТОП ЛОКАЦИЯ! СРЕДЕН ЕТАЖ! "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" Има удоволствието да ви предложи СТРАХОТЕН Двустаен апартамент с Акт 14 в един от предпочитаните квартали на гр. Пловдив - кв.Съдийски. Имота който ви предлагаме да закупите се състои от ПРОСТОРЕН хол с кухненски кът, самостоятелна спалня, баня с тоалетна, входно антре и избено помещение.ЧУДЕСЕН избор за своя нов дом, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Жилището се издава на завършени шпакловки и замазки, ЕЛ и ВиК инсталация, с луксозни и съвременни общи части с хидравличен асансьор. Всичко това в зелен и чист район на гр. Пловдив, същевременно в близост до голяма пътна артерия и лесен достъп до централна градска част. В сградата има възможност за закупуване на гараж или паркомясто! Добрата локация на имота предлага всичко необходимо в близост като хранителни магазини, детски градини, училища, паркове, автобусни спирки и др. Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране С ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме!

€ 54 483
864.81€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 1091
Кв.: Пловдив -> Център ИЗТОК

Тристаен

Площ : 109 кв.м.

Етаж : 11ет.

Етажност : 18ет.

ТРИСТАЕН! НОВ СЪДИЙСКИ

ТОП ЛОКАЦИЯ! "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" Ви предлага Тристаен апартамент в непосредствена близост до Аграрен Университет. Имота който ви предлагаме да закупите се състои от ПРОСТОРЕН хол с кухненски бокс, две ОБШИРНИ спални, баня с тоалетна, отделно тоалетна, голяма тераса, входно антре и килер.ЧУДЕСЕН избор за своя нов дом, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Жилището се издава на завършени шпакловки и замазки, ЕЛ и ВиК инсталация, с луксозни и съвременни общи части с хидравличен асансьор. Всичко това в зелен и чист район на гр. Пловдив, същевременно в близост до голяма пътна артерия и лесен достъп до централна градска част. В сградата има възможност за закупуване на гараж или паркомясто !

Добрата локация  на имота предлага всичко необходимо в близост като хранителни магазини, детски градини, училища, паркове, автобусни спирки и др .Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране С ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме!

€ 94 018
862.55€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 1088
Кв.: Пловдив -> Център ИЗТОК

Тристаен

Площ : 108 кв.м.

Етаж : 9ет.

Етажност : 11ет.

ТРИСТАЕН! НОВ СЪДИЙСКИ

ТОП ЛОКАЦИЯ! ПРЕД АКТ 15! "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" Ви предлага СТРАХОТЕН апартамент в един от предпочитаните квартали на гр.Пловдив - кв. Съдийски. Имота който ви предлагаме да закупите се състои от ПРОСТОРЕН и СЛЪНЧЕВ хол с трапезария и кухненски бокс, две ОБШИРНИ спални, баня с тоалетна, отделно тоалетна, тераса, входно антре и избено помещение.. ЧУДЕСЕН избор за своя нов дом, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Жилището се издава на завършени шпакловки и замазки, ЕЛ и ВиК инсталация, с луксозни и съвременни общи части с хидравличен асансьор. Всичко това в зелен и чист район на гр. Пловдив, същевременно в близост до голяма пътна артерия и лесен достъп до централна градска част. В сградата има възможност за закупуване на гараж или паркомясто !

Добрата локация  на имота предлага всичко необходимо в близост като хранителни магазини, детски градини, училища, паркове, автобусни спирки и др .Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране С ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме!

€ 92 960
860.74€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 819
Кв.: Пловдив -> Център ИЗТОК

Двустаен

Площ : 58 кв.м.

Етаж : 4ет.

Етажност : 8ет.

ДВУСТАЕН! НОВА СГРАДА! МОЛ ПЛАЗА!

ДВУСТАЕН! МОЛ ПЛАЗА! "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" Ви предлага двустаен апартамент в нова сграда в района на МОЛ ПЛАЗА! Имотът, който ви предлагаме да закупите се състои от хол с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса, входно антре и избено помещение. Паркирането е осигурено чрез гаражни клетки в двора, и паркоместа на подземно ниво. В сградата се предлагат от двустайни до многостайни апартаменти с различни квадратури. Реновираната инфраструктура на топлофикация в района позволява обектът да се топлофицира, вече има изградена абонатна станция и предстои захранването й от ЕVN. Фасадите са решени с мазилки и окачени вентилируеми фасади с минерална вата и текстолит, а парапетите от триплекс с органични мотиви допълват модерното звучене на сградата и придават допълнителна мекота. Предлагаме Ви отлично жилище за Вас и Вашето семейство, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем! Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране с ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната, при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! Бъдете Професионалисти в избора на Жилище с "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" !

€ 70 990
1 223.97€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 803
Кв.: Пловдив -> Беломорски

Къща

Площ : 145 кв.м.

Етаж : 1ет.

Етажност : 1ет.

НОВА КЪЩА! БЕЛОМОРСКИ! БДС! АКТ 15!

КЪЩА! ГОЛЯМ ДВОР! ПАРКОМЯСТО!  ''АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ'' Ви предлага възможност да се сдобиете с дом в тих и спокоен район на гр. Пловдив! Пространството е практично разпределено като на първия етаж се намират антре, дневна с кухненски бокс, спалня, баня и килер. На втория етаж има три спални, две бани и тераса. Също така има собствено дворно място и паркоместа. Къщата се издава по Български Държавен Стандарт на шпакловка и замазка, ел. инсталация до ключ, ВиК до тапа, 6 камерна ПВЦ дограма и блиндирана входна врата. Имотът разполага с изградена инсталация за подово отопление.  Отличен избор за вас и вашето семейство! Оказваме пълно съдействие за банково финансиране от ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! БЪДЕТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ в избора на жилище с "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ"

€ 165 000
1 137.93€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 454
Кв.: Пловдив -> Тракия

Тристаен

Площ : 110 кв.м.

Етаж : 7ет.

Етажност : 8ет.

ТРИСТАЕН! НОВ ДО ФОРУМА

ТОП ЛОКАЦИЯ! ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ! "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" Ви предлага Тристаен нов апартамент с акт 16 в един от предпочитаните квартали на град Пловдив - жк. Тракия. Имота които ви предлагаме да закупите се състои от ПРОСТОРЕН и СЛЪНЧЕВ хол с трапезария и кухненски бокс, две ОБШИРНИ спални, баня с тоалетна, отделно тоалетна, тераса, входно антре с коридор и избено помещение. ЧУДЕСЕН избор за своя нов дом, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Жилището се издава на завършени шпакловки и замазки, ЕЛ и ВиК инсталация, с луксозни и съвременни общи части с хидравличен асансьор. Всичко това в зелен и чист район на гр. Пловдив, същевременно в близост до голяма пътна артерия и лесен достъп до централна градска част. Към апартамента има възможност да закупите гараж 39кв.м.Добрата локация на имота предлага всичко необходимо в близост като хранителни магазини, детски градини, училища, паркове, автобусни спирки и др.Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране С ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме!


€ 119 999
1 090.90€/кв.м.
Оферта № 383
Кв.: Пловдив -> Център ИЗТОК

Тристаен

Площ : 112 кв.м.

Етаж : 9ет.

Етажност : 20ет.

ТРИСТАЕН! НОВ! СЪДИЙСКИ!

"АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" За нас е изключително удоволствие да Ви предложим Тристаен апартамент в един от най предпочитаните райони на град Пловдив, а именно кв. Съдийски. Имота, който ви предлагаме да закупите се състои от ПРОСТОРЕН хол с кухненски бокс, две ОБШИРНИ спални, баня с тоалетна, отделно тоалетна, голям Г-образен коридор, две тераси и избено помещение. ЧУДЕСЕН избор за своя нов дом, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Жилището се издава на завършени шпакловки и замазки, ЕЛ и ВиК инсталация, с луксозни и съвременни общи части с хидравличен асансьор. Всичко това в зелен и чист район на гр. Пловдив, същевременно в близост до голяма пътна артерия и лесен достъп до централна градска част. В сградата има възможност за закупуване на гараж или паркомясто! Добрата локация на имота предлага всичко необходимо в близост като хранителни магазини, детски градини, училища, паркове, автобусни спирки и др. Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране С ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме!

€ 91 262
814.84€/кв.м.
13 - 24 Общo 30