logo
building background
arrow_drop_down
arrow_drop_down
Разширено търсене
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 1972
Кв.: Пловдив -> Център ИЗТОК

Двустаен

Площ : 70 кв.м.

Етаж : 2ет.

Етажност : 10ет.

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ! НОВА ЛУКСОЗНА СГРАДА!

ТОП ЛОКАЦИЯ ! НОВА МОДЕРНА СГРАДА ! ПРЕД АКТ 15! "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" Има удоволствието да ви предложи СТРАХОТЕН апартамент в ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКС. Имота, който ви предлагаме да закупите се състои от просторен хол с трапезария и кухненски кът, спалня, баня с тоалетна, тераса, входно антре и избено помещение! ЧУДЕСЕН избор за вашият нов дом, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Жилището се издава в степен на завършеност шпакловка и замазка, ЕЛ и ВиК инсталация, с луксозни и съвременни общи части и хидравличен асансьор. Всичко това в зелен и чист район на гр. Пловдив, същевременно в близост до голяма пътна артерия и лесен достъп до централна градска част. Добрата локация  на имота предлага всичко необходимо в близост като хранителни магазини, детски градини, училища, паркове, автобусни спирки и др. Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране С ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме!

€ 77 999
1 114.27€/кв.м.
Оферта № 1886
Кв.: Пловдив -> Център ИЗТОК

Тристаен

Площ : 100 кв.м.

Етаж : 8ет.

Етажност : 10ет.

ТРИСТАЕН! ШИРОК ЦЕНТЪР! ЮГ!

ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ! ПАНОРАМНА ГЛЕДКА!  "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" Ви предлага Тристаен нов апартамент пред акт 16 в близост до м-н Била 1. Имота който ви предлагаме да закупите се състои от дневна с трапезария, 2 спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна, тераса, входно антре и избено помещение! ЧУДЕСЕН избор за своя нов дом, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Жилището се издава на завършени шпакловки и замазки, ЕЛ и ВиК инсталация, с луксозни и съвременни общи части с хидравличен асансьор. Всичко това в зелен и чист район на гр. Пловдив, същевременно в близост до голяма пътна артерия и лесен достъп до централна градска част. Добрата локация  на имота предлага всичко необходимо в близост като хранителни магазини, детски градини, училища, паркове, автобусни спирки и др .Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране С ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме!

€ 122 552
1 225.52€/кв.м.
Оферта № 1882
Кв.: Пловдив -> Център ИЗТОК

Тристаен

Площ : 107 кв.м.

Етаж : 7ет.

Етажност : 10ет.

ТРИСТАЕН! ЮГ-ИЗТОК!

ТОП ЛОКАЦИЯ! ЮГ-ИЗТОК! "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" Ви предлага апартамент в тих район на град Пловдив. Имота, който ви предлагаме да закупите се състои от хол с трапезария и кухненски бокс, две спални, две бани с тоалетна, тераса и входно антре.  ПРЕКРАСЕН избор за своя нов дом, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Имота се издава на завършени шпакловки и замазки, ЕЛ и ВиК инсталация, с луксозни и съвременни общи части с хидравличен асансьор. Всичко това в зелен и чист район на гр. Пловдив, същевременно в близост до голяма пътна артерия и лесен достъп до централна градска част. В сградата има възможност за закупуване на паркомясто! Добрата локация  на имота предлага всичко необходимо в близост като хранителни магазини, детски градини, училища, паркове, автобусни спирки и др .Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране С ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме!

€ 97 556
911.74€/кв.м.
Оферта № 1881
Кв.: Пловдив -> Център ИЗТОК

Двустаен

Площ : 70 кв.м.

Етаж : 7ет.

Етажност : 10ет.

ДВУСТАЕН! ЮГ-ИЗТОК!

ТОП ЛОКАЦИЯ! ЮГ-ИЗТОК! "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" Има удоволствието да ви предложи двустаен апартамент в един от предпочитаните квартали на гр. Пловдив - кв.Съдийски. Имота който ви предлагаме да закупите се състои от  хол с кухненски кът, самостоятелна спалня, баня с тоалетна, входно антре и избено помещение! ЧУДЕСЕН избор за своя нов дом, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Жилището се издава на завършени шпакловки и замазки, ЕЛ и ВиК инсталация, с луксозни и съвременни общи части с хидравличен асансьор. Всичко това в зелен и чист район на гр. Пловдив, същевременно в близост до голяма пътна артерия и лесен достъп до централна градска част. В сградата има възможност за закупуване на гараж или паркомясто! Добрата локация на имота предлага всичко необходимо в близост като хранителни магазини, детски градини, училища, паркове, автобусни спирки и др. Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране С ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме!

€ 67 472
963.89€/кв.м.
Оферта № 1873
Кв.: Пловдив -> Кършияка

Двустаен

Площ : 67 кв.м.

Етаж : 6ет.

Етажност : 6ет.

ДВУСТАЕН! ПРЕД АКТ 16! НОВОТЕЛА!

ДВУСТАЕН! ТОП ЛОКАЦИЯ! НОВОТЕЛА! "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" Ви предлага двустаен апартамент в нова сграда в района на Новотела! Имота, който ви предлагаме да закупите се състои от хол с трапезария и кухненски кът, спалня, баня с тоалетна, склад и 2 тераси! ЧУДЕСЕН избор за своя нов дом, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Добрата локация на имота предлага всичко необходимо в близост като хранителни магазини, детски градини, училища, паркове, автобусни спирки и др. Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране от ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме!

€ 84 525
1 261.57€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 1859
Кв.: Пловдив -> Център ИЗТОК

Двустаен

Площ : 67 кв.м.

Етаж : 6ет.

Етажност : 9ет.

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ! ПРЕД АКТ 15 !

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ! ИЗТОЧНО ИЗЛОЖЕНИЕ ! СРЕДЕН ЕТАЖ ! НОВА МОДЕРНА СГРАДА ПРЕД АКТ 15 !  "АТЛАС" НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага невероятен двустаен апартамент с топ изложение!  Апартаментът се състои от дневна с трапезария, спалня,, баня с тоалетна и тераса, разкриваща прекрасна гледка! Сградата е на оживено място близо до сърцето на града, заобиколена от паркове, хранителни магазини и ресторанти, има училища и автобусни спирки. Предлагаме Ви отлично жилище за Вас и Вашето семейство, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем! Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране с ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната, при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! Бъдете Професионалисти в избора на Жилище с "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" !

€ 71 299
1 064.16€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 1811
Кв.: Пловдив -> Кършияка

Двустаен

Площ : 76 кв.м.

Етаж : 3ет.

Етажност : 8ет.

ДВУСТАЕН! ЮГ! НОВА СГРАДА!

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ! ЮГ! НОВА СГРАДА! "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" Ви предлага двустаен апартамент с южно изложение в тихият квартал Гагарин! Жилището се състои от хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса. Апартамента се издава по БДС на шпакловка и замазка с ВиК на тапа, Ел. инсталация до ключ, висококачествена ПВЦ дограма и блиндирана входна врата! Предлагаме Ви прекрасен апартамент подходящ, както за живеене така и за инвестиция с цел отдаване под наем ! Оказваме пълно съдействие за банково финансиране от ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! БЪДЕТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ в избора на жилище с "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ"!

€ 77 643
1 021.62€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 1733
Кв.: Пловдив -> Център ИЗТОК

Тристаен

Площ : 100 кв.м.

Етаж : 9ет.

Етажност : 10ет.

ТРИСТАЕН! НОВ! ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ!

ТОП ЛОКАЦИЯ! АКТ 15! "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" Ви предлага СТРАХОТЕН апартамент с изложение - ЮГ. Имота, който ви предлагаме да закупите се състои от хол с трапезария и кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, отделно тоалетна, голяма тераса и входно антре.  ПРЕКРАСЕН избор за своя нов дом, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Имота се издава на завършени шпакловки и замазки, ЕЛ и ВиК инсталация, с луксозни и съвременни общи части с хидравличен асансьор. Всичко това в зелен и чист район на гр. Пловдив, същевременно в близост до голяма пътна артерия и лесен достъп до централна градска част. В сградата има възможност за закупуване на паркомясто! Добрата локация  на имота предлага всичко необходимо в близост като хранителни магазини, детски градини, училища, паркове, автобусни спирки и др .Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране С ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме!

€ 86 430
864.30€/кв.м.
Оферта № 1692
Кв.: Пловдив -> Център ИЗТОК

Многостаен

Площ : 160 кв.м.

Етаж : 5ет.

Етажност : 6ет.

МНОГОСТАЕН! НОВ! ТОП ЛОКАЦИЯ!

МНОГОСТАЕН! НОВО СТРОИТЕЛСТВО! ЦЕНТЪР! "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" Ви предлага МНОГОСТАЕН апартамент в центъра на града на 5 минути от Стария град! Имота, който ви предлагаме да закупите се състои от хол с кухня и трапезария, 3 спални, дрешник, 2 тераси,2 бани с тоалетна. Може да се закупят паркоместа или гаражи. Жилището дава възможност да се раздели на две отделни. ЧУДЕСЕН избор за своя нов дом, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Добрата локация на имота предлага всичко необходимо в близост като хранителни магазини, детски градини, училища, паркове, автобусни спирки и др. Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране С ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме!

€ 261 120
1 632.00€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 1677
Кв.: Пловдив -> Център ИЗТОК

Тристаен

Площ : 113 кв.м.

Етаж : 6ет.

Етажност : 10ет.

ТРИСТАЕН! НОВ! ПАРК ЛАУТА!

ТОП ЛОКАЦИЯ! СРЕДЕН ЕТАЖ!  ПРЕД АКТ 15! "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" Има удоволствието да ви предложи СТРАХОТЕН апартамент в ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКС. Имота, който ви предлагаме да закупите се състои от просторен хол с трапезария и кухненски кът, две обширни спални, баня с тоалетна, 2 тераси, входно антре и избено помещение. ЧУДЕСЕН избор за своя нов дом, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Към апартамента има възможност да се закупи паркомясто на цена 12 000€. Жилището се издава на завършени шпакловки и замазки, ЕЛ и ВиК инсталация, с луксозни и съвременни общи части с хидравличен асансьор. Всичко това в зелен и чист район на гр. Пловдив, същевременно в близост до голяма пътна артерия и лесен достъп до централна градска част. Добрата локация  на имота предлага всичко необходимо в близост като хранителни магазини, детски градини, училища, паркове, автобусни спирки и др. Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране С ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме!


€ 139 999
1 238.93€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 1622
Кв.: Пловдив -> Център ИЗТОК

Двустаен

Площ : 79 кв.м.

Етаж : 12ет.

Етажност : 12ет.

ДВУСТАЕН! СТРАХОТНА ГЛЕДКА! ЦЕНТЪР! ПРЕДИ АКТ 16!

ДВУСТАЕН! АКТ 15!  "АТЛАС" НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага невероятен двустаен апартамент с гледка към целият град!  Апартаментът се състои от дневна с трапезария, спалня, баня с тоалетна и тераса, разкриваща прекрасна гледка! Сградата е на оживено място близо до сърцето на града, заобиколена от паркове, хранителни магазини и ресторанти, има училища и автобусни спирки. Предлагаме Ви отлично жилище за Вас и Вашето семейство, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем! Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране с ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната, при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! Бъдете Професионалисти в избора на Жилище с "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" !

€ 79 459
1 005.81€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 1555
Кв.: Пловдив -> Център ИЗТОК

Тристаен

Площ : 93 кв.м.

Етаж : 9ет.

Етажност : 10ет.

ТРИСТАЕН! ЮГ-ИЗТОК! НОВА СГРАДА! ЦЕНТЪР!

ТРИСТАЕН! ИЗЛОЖЕНИЕ ЮГ-ИЗТОК!  "АТЛАС" НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага невероятен тристаен апартамент с гледка към целият град!  Апартаментът се състои от дневна с трапезария, две спални, килер, баня с тоалетна, тераса, разкриваща прекрасна гледка с гледка към целият град! Сградата е на оживено място близо до сърцето на Пловдив, заобиколена от паркове, хранителни магазини и ресторанти, има училища и автобусни спирки. Предлагаме Ви отлично жилище за Вас и Вашето семейство, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем! Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране с ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната, при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! Бъдете Професионалисти в избора на Жилище с "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" !

€ 93 349
1 003.75€/кв.м.
1 - 12 Общo 30