logo
building background
arrow_drop_down
arrow_drop_down
Extended Search
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Offer Number 34
Кв.: Пловдив -> Кършияка

Двустаен

Площ : 76 sq.m.

Floor : 10fl.

Total Nunber of Floors : 12fl.

Двустаен апартамент ! Топ цена ! АКТ 14 !

 НОВА СГРАДА ! Акт 14! ''АТЛАС Недвижими Имоти'' ви предлага да закупите ДВУСТАЕН апартамент в новострояща се модерна сграда. Жилището е с разпределение от голяма всекидневна с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалетна , антре/коридор,ДВЕ ТЕРАСИ, килер и възможност да закупите гараж в сградата. Отличен избор за всеки, който желае да закупи свое собствено жилище на достъпна цена, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Имота се издава на завършени шпакловки и замазки, ЕЛ и ВиК на тапа и ключове /контакти, с луксозни и съвременни общи части с хидравличен асансьор . Всичко това в зелен и чист район на гр .Пловдив , същевременно в близост до голяма пътна артерия и лесен достъп до централна градска част. Бъдете Професионалисти в покупката на вашият нов дом с ''АТЛАС Недвижими Имоти'' ! Оказваме пълно съдействие за банково финансиране,  работим с всички водещи банки в страната!

€ 64 350
846.71€/sq.m.
Offer Number 33
Кв.: Пловдив -> Кършияка

Тристаен

Площ : 102 sq.m.

Floor : 7fl.

Total Nunber of Floors : 9fl.

Тристаен апартамент !

НАЙ-ДОБРА ЦЕНА! НОВА СГРАДА! „АТЛАС Недвижими Имоти“ ви предлага да закупите ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ в Модерна сграда , както и възможност да закупите гараж. Жилището е с разпределение от просторен хол с кухненски бокс и трапезария, две спални, баня с тоалетна, коридор/антре, склад, и две тераси. Сградата е построена с всички съвременни технологии, хидравличен асансьор, контролиран достъп с домофонна система, оптично окабеляване. Жилището е изключително подходящо за Банково Финансиране поради отличната си цена на квадратен метър. Очакваме ви за допълнителна информация и огледи на посочените телефони! Бъдете Професионалисти, доверете се на опита с „АТЛАС Недвижими Имоти“. Оказваме пълно съдействие за банково финансиране, работим с всички водещи банки в страната.

€ 86 699
849.99€/sq.m.
Offer Number 31
Кв.: Пловдив -> Кършияка

Двустаен

Площ : 73 sq.m.

Floor : 9fl.

Total Nunber of Floors : 9fl.

Двустаен апартамент ! Топ Цена !

 НОВА СГРАДА ! ''АТЛАС Недвижими Имоти'' ви предлага да закупите ДВУСТАЕН апартамент в новострояща се модерна сграда. Жилището е с разпределение от всекидневна с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалетна , антре/коридор и възможност да закупите гараж в сградата. Отличен избор за всеки, който желае да закупи свое собствено жилище на достъпна цена, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Имота се издава на завършени шпакловки и замазки, ЕЛ и ВиК на тапа и ключове /контакти, с луксозни и съвременни общи части с хидравличен асансьор . Всичко това в зелен и чист район на гр .Пловдив , същевременно в близост до голяма пътна артерия и лесен достъп до централна градска част. Бъдете Професионалисти в покупката на вашият нов дом с ''АТЛАС Недвижими Имоти'' ! Оказваме пълно съдействие за банково финансиране,  работим с всички водещи банки в страната!

€ 62 049
849.99€/sq.m.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Offer Number 15
Кв.: Пловдив -> Кършияка

Тристаен

Площ : 111 sq.m.

Floor : 6fl.

Total Nunber of Floors : 8fl.

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ! НОВА СГРАДА !

ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ! МОДЕРНА СГРАДА! ГАРАЖ!

"АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" ви предлага за продажба ТРИСТАЕН апартамент в НОВА и МОДЕРНА сграда пред акт 16 в ТИХА и СПОКОЙНА улица в кв.Кършияка, непосредствено до ц.СВ.Иван Рилски. Жилището е разположено на етаж 6, с монтирана масивна входна Блиндирана врата, най-висок клас пвц дограма, на шпакловка и замазка. С разпределение от светъл и просторен хол с трапезария и кухненски бокс , тераса към хола, ДВЕ спални  , баня с тоалетна , отделно тоалетна , мокро помещение, коридор/антре, както и възможност да закупите ГАРАЖ от 20м2 в сградата . Отличен избор за новият ви дом в централна и комуникативна част на града, и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Оказваме пълно съдействие за банково финансиране, работим с всички водещи банки в страната! Бъдете професионалисти в покупката на имот с "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ"

€ 132 999
1 198.19€/sq.m.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Offer Number 14
Кв.: Пловдив -> Кючук Париж

Двустаен

Площ : 69 sq.m.

Floor : 7fl.

Total Nunber of Floors : 11fl.

ДВУСТАЕН / КЮЧУК ПАРИЖ / ЮЖЕН

ОТЛИЧНА ЦЕНА 760€ на квадрат !!! НОВА СГРАДА ! Акт 16 декември 2023г ''АТЛАС Недвижими Имоти'' ви предлага да закупите ДВУСТАЕН апартамент в новострояща се модерна сграда. Жилището е с разпределение от голяма всекидневна с кухненски бокс и трапезария  и тераса , просторна спалня с излаз на тераса , баня с тоалетна , антре/коридор, прилежащо избено помещение и възможност да закупите гараж в сградата. Отличен избор за всеки, който желае да закупи свое собствено жилище на достъпна цена, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Имота се издава на завършени шпакловки и замазки, ЕЛ и ВиК на тапа и ключове /контакти, с луксозни и съвременни общи части с хидравличен асансьор . Всичко това в зелен и чист район на гр .Пловдив , същевременно в близост до голяма пътна артерия и лесен достъп до централна градска част. Бъдете Професионалисти в покупката на вашият нов дом с ''АТЛАС Недвижими Имоти'' ! Оказваме пълно съдействие за банково финансиране,  работим с всички водещи банки в страната!

€ 52 440
760.00€/sq.m.
649 - 653 Total 653