logo
building background
arrow_drop_down
arrow_drop_down
Разширено търсене
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 2139
Кв.: Пловдив -> Център ИЗТОК

Тристаен

Площ : 86 кв.м.

Етаж : 6ет.

Етажност : 8ет.

ТРИСТАЕН! КАМЕНИЦА 1

ТОП ЛОКАЦИЯ! СРЕДЕН ЕТАЖ! РЕАЛНА КВАДРАТУРА! "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" Ви предлага Тристаен апартамент с изложение юг-север на 5 минути пешеходно разстояние от ТЦ ГРАНД. Имота, който ви предлагаме да закупите се състои от ПРОСТОРЕН хол, трапезария с кухненски бокс, две самостоятелни спални, баня с тоалетна, две тераси, входно антре и избено помещение. Жилището е без съвременни подобрения, което ви дава възможност да го ремонтирате и обзаведете по ваш вкус. Предлагаме Ви отлично жилище за Вас и Вашето семейство, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем! Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране с ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната, при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! Бъдете Професионалисти в избора на Жилище с "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ"!

€ 115 000
1 337.21€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 2138
Кв.: Пловдив -> Кършияка

Тристаен

Площ : 130 кв.м.

Етаж : 7ет.

Етажност : 7ет.

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ! ТОП ЛОКАЦИЯ !

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ! ТОП ЛОКАЦИЯ НА МЕТРИ ОТ НОВОТЕЛА ! НОВА МОДЕРНА СГРАДА С АКТ 16 ОТ 2020г! АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага прекрасен тристаен апартамент в тих и спокоен район до НОВОТЕЛА! Жилището, което ви предлагаме да закупите се състои от просторен хол с кухненски кът и трапезария, две обширни спални, входно антре, склад, баня с тоалетна и възможност за обособяване на второ санитарно помещение! Апартамента се предлага на шпакловка и замазка, което ви дава възможност да го преобразите по свои собствен вкус и стил! Предлагаме Ви прекрасен тристаен апартамент подходящ както за живеене, така и за инвестиция с цел отдаване под наем ! 

€ 153 999
1 184.61€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 2136
Кв.: Пловдив -> Христо Смирненски

Тристаен

Площ : 94 кв.м.

Етаж : 3ет.

Етажност : 9ет.

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ! ГАРАЖ! ЛУКС! СМИРНЕНСКИ!

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ! СРЕДЕН ЕТАЖ! ГАРАЖ В ЦЕНАТА! "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" Ви предлага тристаен луксозно обзаведен апартамент в най-зеленият квартал Христо Смирненски! Жилището, което ви предлагаме да закупите се състои от просторен хол с кухненски кът и трапезария, две ОБШИРНИ спални, коридор, баня с тоалетна, мокро помещение, прилежащо избено помещение и тераса! Апартамента се предлага с включен в цената ГОЛЯМ ГАРАЖ от 29 кв. м.! Локацията на апартамента осигурява бърз достъп до всяка точка на града! Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране от ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме!

€ 152 899
1 626.59€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 2134
Кв.: Пловдив -> Център ЗАПАД

Двустаен

Площ : 55 кв.м.

Етаж : 4ет.

Етажност : 5ет.

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ! ВМИ !

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ! НА МЕТРИ ОТ ВМИ ! СРЕДЕН ЕТАЖ ! НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕН ! АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага прекрасен двустаен апартамент в едни от най-предпочитаните райони на град Пловдив ! Жилището, което ви предлагаме се състои от хол с кухненски кът, спалня, входно антре,тераса и втора тераса с гледка към тепето ! Апартамента се предлага напълно обзаведен с всички необходими мебели и ел.уреди, което ви дава възможност да се нанесете веднага след закупуването му ! Предлагаме Ви прекрасен апартамент в най-предпочитания район на града както за живеене, така и за инвестиция с цел отдаване под наем с висока доходност ! 

€ 106 999
1 945.44€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 2133
Кв.: Пловдив -> Прослав

Двустаен

Площ : 77 кв.м.

Етаж : 4ет.

Етажност : 4ет.

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ! ПРОСЛАВ!

Атлас имоти Ви предлага новострояща се малка сграда с модерна архитектура в сърцето на най-спокойния и тих квартал на Пловдив,а именно Прослав! Апартаментите в сградата са строени с най-висок клас материали от доказал се инвеститор с дългогодишен опит и множество завършени проекти! Предлагаме ви двустаен апартамент, който се състои от просторен хол с кухненски кът и трапезария, просторна спалня, входно антре, баня с тоалетна, тераса и прилежащо избено помещение (в цената)! Имота се предлага на Шпакловка и замазка по БДС с ВиК на тапа ,ЕЛ.инсталация до ключ и блиндирана входна врата от висок клас! Предлагаме Ви функционален апартамент в близост до всичко необходимо за спокоен и хармоничен живот ! В сградата има възможност за закупуване на паркоместа и гаражи! Оказваме пълно съдействие за банково финансиране от ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! БЪДЕТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ в избора на жилище с "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ"!

€ 72 656
943.58€/кв.м.
Оферта № 2130
Кв.: Пловдив -> Кючук Париж

Двустаен

Площ : 59 кв.м.

Етаж : 3ет.

Етажност : 10ет.

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ! АКТ 14!

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ! АКТ 14! АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага прекрасен двустаен апартамент в новострояща се сграда! Имотът, който ви предлагаме се състои от просторен хол с кухненски кът, обширна спалня, входно антре, баня с тоалетна, складово помещение и тераса! Имота се предлага на Шпакловка и замазка по БДС с ВиК на тапа и ЕЛ. инсталация до ключ! Предлагаме ви функционален чудесен апартамент, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем! Оказваме пълно съдействие за банково финансиране от ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! БЪДЕТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ в избора на жилище с "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ"!

€ 66 199
1 122.02€/кв.м.
Оферта № 2128
Кв.: Пловдив -> Кючук Париж

Тристаен

Площ : 89 кв.м.

Етаж : 2ет.

Етажност : 3ет.

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ! НОВОСТРОЯЩА СГРАДА!

НОВА МАЛКА МОДЕРНА СГРАДА !"АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" Ви предлага прекрасен тристаен апартамент в тих и спокоен, но същевременно и много комуникативен район на гр. Пловдив - кв. Кючук Париж ! Жилището, което ви предлагаме да закупите е ситуирано в малка новострояща се модерна сграда и се състои от просторен хол с кухненски кът и трапезария, просторни две спални, входно антре, баня, тоалетна, склад и тераса ! Апартамента се издава на акт 16 по БДС с ВиК на тапа, Ел. инсталация до ключ, ПВЦ дограма, под на замазка, стени и таван на турбозолна мазилка, домофонна система и блиндирана входна врата ! Пусковият срок на сградата е 12 месеца, което ви дава възможност за закупуване на вноски ! В сградата има възможност за закупуване на паркоместа! Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране С ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме.

€ 82 770
930.00€/кв.м.
Оферта № 2127
Кв.: Пловдив -> Кючук Париж

Двустаен

Площ : 51 кв.м.

Етаж : 2ет.

Етажност : 3ет.

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ! НОВОСТРОЯЩА СГРАДА!

НАЙ - ДОБРА ЦЕНА В ГРАДА ! ТОП ЛОКАЦИЯ ! НОВА МАЛКА МОДЕРНА СГРАДА ! АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага прекрасен двустаен апартамент в тих и спокоен но същевременно и много комуникативен район на кв. Кючук Париж ! Жилището, което ви предлагаме да закупите е ситуирано в малка новострояща се модерна сграда и се състои от хол с кухненски кът и трапезария, уютна спалня, входно антре, баня с тоалетна, склад и тераса! Апартамента се издава на акт 16 по БДС с  ВиК на тапа, Ел, инсталация до ключ, ПВЦ дограма, под на замазка, стени и таван на турбозолна мазилка, домофонна система и блиндирана входна врата ! Пусковият срок на сградата е 12 месеца, което ви дава възможност за закупуване на вноски ! В сградата има възможност за закупуване на паркоместа !

€ 47 430
930.00€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 2126
Кв.: Пловдив -> Център ЗАПАД

Тристаен

Площ : 86 кв.м.

Етаж : 4ет.

Етажност : 8ет.

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ! ТОП ЛОКАЦИЯ !

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ! ТОП ЛОКАЦИЯ ! СРЕДЕН ЕТАЖ ! РЕАЛНА КВАДРАТУРА ! БЕЗПРОБЛЕМНО И БЕЗПЛАТНО ПАРКИРАНЕ ПРЕД БЛОКА ! ИЗЛОЖЕНИЕ ИЗТОК-ЗАПАД ! АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага прекрасен тристаен апартамент в тих и спокоен район на бул. Свобода ! Имота, който ви предлагаме се състои от просторен хол, отделна кухня с трапезария, две обширни спални, баня, отделна тоалетна, голям Г-образен коридор, тераса и прилежащо избено помещение ! Апартамента се предлага напълно обзаведен с всички необходими мебели и ел.уреди, което ви дава възможност да се нанесете веднага след закупуването му ! Функционалното разпределение на стаите ви гарантира комфортен и спокоен живот ! Локацията на жилището предлага всички необходими комуникации в непосредствена близост ! Предлагаме Ви прекрасен апартамент подходящ както за вашият нов дом така и за инвестиция с цел отдаване под наем !  

€ 139 999
1 627.90€/кв.м.
Оферта № 2125
Кв.: Пловдив -> Христо Смирненски

Двустаен

Площ : 70 кв.м.

Етаж : 6ет.

Етажност : 10ет.

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ! ТОП ЦЕНА !

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ! АКТ 16 ДО КРАЯ НА 2022г ! СРЕДЕН ЕТАЖ ! ИЗЦЯЛО ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ ! АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага прекрасен двустаен апартамент в тих и спокоен район на кв.Христо Смирненски ! Жилището което ви предлагаме да закупите се състои от просторен хол с кухненски кът и трапезария, обширна спалня, входно антре, баня с тоалетна, тераса и складово помещение в апартамента! Имота се предлага по БДС на шпакловка и замазка с ВиК на тапа, ЕЛ. инсталация до ключ, ПВЦ дограма, домофонна система и блиндирана входна врата ! В сградата има възможност за закупуване на паркоместа и гаражи ! Предлагаме Ви супер функционален  апартамент създаден както за вас и вашето семейство, така и за инвестиция с цел отдаване под наем !

€ 78 499
1 121.41€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 2124
Кв.: Пловдив -> Остромила

Двустаен

Площ : 74 кв.м.

Етаж : 3ет.

Етажност : 4ет.

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ! ТОП ЦЕНА !

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ! ТОП ЦЕНА ! СРЕДЕН ЕТАЖ ! НОВА СГРАДА ! АКТ 16 ДО КРАЯ НА 2022г ! АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага прекрасен двустаен  апартамент в най-спокойният квартал на гр. Пловдив, а именно Остромила ! Района в който се намира апартамента се отличава с новата си инфраструктура и ниско застрояване ! Жилището се състои от просторен хол с кухненски кът и трапезария (31 кв.м),  обширна спалня, входно антре, баня с тоалетна, тераса и прилежащо избено помещение (4кв.м)! Апартамента се издава по БДС на шпакловка и замазка с ВиК на тапа, ЕЛ. инсталация до ключ, ПВЦ дограма, домофонна система и блиндирана входна врата ! В сградата има възможност за закупуване на паркоместа и гаражи ! Предлагаме Ви супер функционален  апартамент създаден както за вас и вашето семейство, така и за инвестиция с цел отдаване под наем ! 

€ 69 999
945.93€/кв.м.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Оферта № 2123
Кв.: Пловдив -> Остромила

Тристаен

Площ : 120 кв.м.

Етаж : 3ет.

Етажност : 4ет.

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ! ТОП ЦЕНА !

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ! ТОП ЦЕНА ! СРЕДЕН ЕТАЖ ! НОВА СГРАДА ! АКТ 16 ДО КРАЯ НА 2022г ! АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага прекрасен тристаен апартамент в най-спокойният квартал на гр. Пловдив, а именно Остромила ! Района в който се намира апартамента се отличава с новата си инфраструктура и ниско застрояване ! Жилището се състои от просторен хол с кухненски кът и трапезария (33 кв.м), две обширни спални по 14 кв.м всяка, входно антре, баня с тоалетна, отделна тоалетна, две тераси и прилежащо избено помещение (4кв.м)! Апартамента се издава по БДС на шпакловка и замазка с ВиК на тапа, ЕЛ. инсталация до ключ, ПВЦ дограма, домофонна система и блиндирана входна врата ! В сградата има възможност за закупуване на паркоместа и гаражи ! Предлагаме Ви супер функционален  апартамент създаден за вас и вашето семейство ! 

€ 99 999
833.33€/кв.м.
37 - 48 Общo 653