logo
building background
arrow_drop_down
arrow_drop_down
Extended Search
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Offer Number 2194
Кв.: Пловдив -> Христо Смирненски

Двустаен

Площ : 69 sq.m.

Floor : 5fl.

Total Nunber of Floors : 5fl.

690€! ДВУСТАЕН! ХР.СМИРНЕНСКИ!

690€! ДВУСТАЕН ! ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ! НОВОСТРОЯЩА СЕ СГРАДА! "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" Ви предлага двустаен апартамент в тих и спокоен район на кв. Христо Смирненски! Жилището се състои от просторен хол с кухненски кът и трапезария, спалня, баня с тоалетна, входно антре, склад и тераса! Апартамента се предлага на степен на завършеност на шпакловка и замазка, ВиК на тапа, Ел. инсталация до ключ, висококачествена ПВЦ дограма, домофонна система и блиндирана входна врата! Сградата се изпълнява от утвърден инвеститор с множество завършени проекти! Предлагаме Ви прекрасен апартамент подходящ, както за живеене така и за инвестиция с цел отдаване под наем! Оказваме пълно съдействие за банково финансиране от ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! БЪДЕТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ в избора на жилище с "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ"!

€ 47 428
687.36€/sq.m.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Offer Number 2191
Кв.: Пловдив -> Христо Смирненски

Двустаен

Площ : 64 sq.m.

Floor : 1fl.

Total Nunber of Floors : 4fl.

690€! ДВУСТАЕН! ХР.СМИРНЕНСКИ!

690€! ДВУСТАЕН ! ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ! НОВОСТРОЯЩА СЕ СГРАДА! "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" Ви предлага двустаен апартамент в тих и спокоен район на кв. Христо Смирненски! Жилището се състои от хол с кухненски кът и трапезария, спалня, баня с тоалетна, входно антре и склад! Апартамента се предлага на степен на завършеност на шпакловка и замазка, ВиК на тапа, ел. инсталация до ключ, висококачествена ПВЦ дограма, домофонна система и блиндирана входна врата! Сградата се изпълнява от утвърден инвеститор с множество завършени проекти! Предлагаме Ви прекрасен апартамент подходящ, както за живеене така и за инвестиция с цел отдаване под наем! Оказваме пълно съдействие за банково финансиране от ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! БЪДЕТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ в избора на жилище с "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ"!
€ 43 601
681.27€/sq.m.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Offer Number 2190
Кв.: Пловдив -> Христо Смирненски

Двустаен

Площ : 82 sq.m.

Floor : 2fl.

Total Nunber of Floors : 5fl.

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ! СРЕДЕН ЕТАЖ! ТОП ЛОКАЦИЯ!

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ! СРЕДЕН ЕТАЖ!  АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага прекрасен двустаен апартамент на комуникативна локация в кв. Христо Смирненски! Жилището се състои от голям хол с кухненски кът, обширна спалня, входно антре, баня с тоалетна, тераса и прилежащо избено помещение от 7 кв. м.! Апартамента се предлага необзаведен, което ви дава възможност да го обзаведете по свой собствен вкус! Предлагаме Ви прекрасен двустаен апартамент подходящ, както за живеене така и за инвестиция с цел отдаване под наем! Оказваме пълно съдействие за банково финансиране от ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме! БЪДЕТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ в избора на жилище с "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ"!


€ 103 999
1 268.28€/sq.m.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Offer Number 2189
Кв.: Пловдив -> Център ИЗТОК

Тристаен

Площ : 78 sq.m.

Floor : 10fl.

Total Nunber of Floors : 17fl.

ДВУСТАЕН! ДО ТЦ ГРАНД

ТОП ЛОКАЦИЯ! СРЕДЕН ЕТАЖ! РЕАЛНА КВАДРАТУРА! ПАНОРАМНА ГЛЕДКА! "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" Ви предлага Двустаен апартамент с ТРИ отделни стаи. Имота, който ви предлагаме да закупите се състои от ПРОСТОРЕН хол, трапезария с кухненски бокс, ОБШИРНА спалня, ГОЛЯМА тераса на целия апартамент, входно антре с коридор и избено помещение. Жилището е без съвременни подобрения, което ви дава възможност да го ремонтирате и обзаведете по ваш вкус. Предлагаме ви прекрасен имот както за живеене, така и за инвестиция с цел отдаване под наем! Добрата локация на апартамента предлага всичко необходимо в непосредствена близост! Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране С ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме!


€ 104 999
1 346.14€/sq.m.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Offer Number 2188
Кв.: Пловдив -> Кючук Париж

Магазин

Площ : 23 sq.m.

Floor : 1fl.

Total Nunber of Floors : 6fl.

МАГАЗИН! ТОП ЛОКАЦИЯ!

ТЪРГОВСКО ПОМЕЩЕНИЕ! БЕЗПРОБЛЕМНО ПАРКИРАНЕ! "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" Ви предлага Магазин завършен до ключ със застроена площ 23 кв.м към помещението има и баня с тоалетна! Обекта е подходящ за всякакъв друг вид търговска дейност - офис, зъболекарски кабинет, адвокатска кантора, шивашко ателие и много други. Чудесно предложение за вашият бъдещ или настоящ бизнес. За повече информация и оглед се обадете на посочените телефони.

€ 24 000
1 043.48€/sq.m.
Offer Number 2186
Кв.: Пловдив -> Кючук Париж

Гараж

Площ : 26 sq.m.

Floor : 1fl.

Total Nunber of Floors : 7fl.

ПОДЗЕМЕН ГАРАЖ! КЮЧУК ПАРИЖ!

ЕКСКЛУЗИВНО! ПОДЗЕМЕН ГАРАЖ! На бул.Македония!  АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага прекрасен просторен гараж 26кв.м в гаража има възможност да се паркират две коли! Бъдете професионалисти в покупката с "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ! Оказваме пълно съдействие за банково финансиране!

€ 25 000
961.54€/sq.m.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Offer Number 2185
Кв.: Пловдив -> Кършияка

Двустаен

Площ : 50 sq.m.

Floor : 10fl.

Total Nunber of Floors : 12fl.

ДВУСТАЕН! РЕАЛНА КВАДРАТУРА!

РЕАЛНА КВАДРАТУРА! ИЗТОК/ЗАПАД! БЕЗПРОБЛЕМНО ПАРКИРАНЕ! "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" Ви предлага Двустаен апартамент. Имота, който ви предлагаме да закупите се състои от ПРОСТОРЕН хол, кухня отделно, баня с тоалетна, тераса, входно антре с коридор и избено помещение. Жилището е с сменена дограма. Продава се обзаведено, с всички мебели и ел.уреди, което ви дава възможност да се нанесете веднага. ЧУДЕСЕН избор за своя нов дом, както и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Добрата локация  на имота предлага всичко необходимо в близост като хранителни магазини, детски градини, училища, паркове, автобусни спирки и др. Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране С ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме!

€ 51 000
1 020.00€/sq.m.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Offer Number 2183
Кв.: Пловдив -> Кючук Париж

Едностаен

Площ : 40 sq.m.

Floor : 4fl.

Total Nunber of Floors : 4fl.

ЕДНОСТАЕН АПАРТАМЕНТ! ОБЗАВЕДЕН! РЕАЛНА КВАДРАТУРА

ЕДНОСТАЕН АПАРТАМЕНТ ! ТОП ЛОКАЦИЯ ! ТЕРАСА ! ИЗЛОЖЕНИЕ ЮГОИЗТОК ! АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага прекрасен едностаен апартамент! Жилището, което ви предлагаме се състои от просторна всекидневна с кухненски кът, баня с тоалетна, входно антре и прекрасна тераса (7кв.м)! Апартамента се предлага стилно обзаведен с всичко необходимо, което ви дава възможност да се нанесете веднага след закупуването му! Предлагаме Ви прекрасен едностаен апартамент подходящ както за живеене, така и за инвестиция с цел отдаване под наем! 

€ 46 920
1 173.00€/sq.m.
Offer Number 2182
Кв.: Пловдив -> Тракия

Тристаен

Площ : 70 sq.m.

Floor : 11fl.

Total Nunber of Floors : 16fl.

ТРИСТАЕН! ОБЗАВЕДЕН ДО ТЦ АРИМАГ

ТОП ЛОКАЦИЯ! РЕАЛНА КВАДРАТУРА! СРЕДЕН ЕТАЖ! "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" Ви предлага СТРАХОТЕН обзаведен апартамент в един от предпочитаните райони на гр.Пловдив - жк.Тракия. Имота, който ви предлагаме да закупите се състои от ПРОСТОРЕН хол, трапезария с кухненски бокс, две ОБШИРНИ спални, баня с тоалетна, входно антре и избено помещение. Жилището е след основен ремонт с изцяло сменена Ел и ВиК инсталация. Продава се с цялото ЛУКСОЗНО обзавеждане, което ви дава възможност да се нанесете веднага във вашия нов дом. Изложението на апартамента е Юг - Север. Предлагаме ви прекрасен имот както за живеене, така и за инвестиция с цел отдаване под наем! Добрата локация на апартамента предлага всичко необходимо в непосредствена близост! Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране С ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ в страната при най-добри условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме!€ 104 999
1 499.99€/sq.m.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Offer Number 2181
Кв.: Пловдив -> Кършияка

Тристаен

Площ : 82 sq.m.

Floor : 6fl.

Total Nunber of Floors : 7fl.

ТРИСТАЕН АПАРТМАЕНТ ! НОВА МОДЕРНА СГРАДА!

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ! НОВА МОДЕРНА СГРАДА С АКТ 16 ОТ 2019г.! СРЕДЕН ЕТАЖ ! ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ПАРКОМЯСТО ! ТОП ЛОКАЦИЯ ! АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага прекрасен тристаен апартамент с комуникативна локация в кв. Кършияка! Жилището, което ви предлагаме да закупите се състои от просторен хол с кухненски кът и трапезария, две спални, баня с тоалетна,  входно антре, тераса и прилежащо избено помещение! Апартамента се предлага на шпакловка и замазка, което ви дава възможност да го отвършите и обзаведете по свой собствен вкус и стил! Предлагаме ВИ прекрасен апартамент подходящ както за живеене, така и за инвестиция! 

€ 124 399
1 517.06€/sq.m.
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Offer Number 2180
Кв.: Пловдив -> Кършияка

Двустаен

Площ : 72 sq.m.

Floor : 3fl.

Total Nunber of Floors : 8fl.

ДВУСТАЕН ! НОВА СГРАДА! ПРЕД АКТ 16!

ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ! МОДЕРНА СГРАДА! 

"АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" ви предлага за продажба ДВУСТАЕН апартамент в НОВА и МОДЕРНА сграда пред акт 16  в кв.Кършияка, непосредствено до ц.СВ.Иван Рилски. Жилището е разположено на СРЕДЕН етаж с изложение ИЗТОК/ЗАПАД, с монтирана масивна входна Блиндирана врата, най-висок клас пвц дограма, на шпакловка и замазка. С разпределение от светъл и просторен хол с трапезария и кухненски бокс,  спалня  , баня с тоалетна , тераса, склад, коридор/антре, както и възможност да закупите ГАРАЖ  в сградата . Отличен избор за новият ви дом в централна и комуникативна част на града, и сигурна инвестиция с цел отдаване под наем. Оказваме пълно съдействие за банково финансиране, работим с всички водещи банки в страната! Бъдете професионалисти в покупката на имот с "АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ"€ 91 800
1 275.00€/sq.m.
Offer Number 2167
Кв.: Пловдив -> Център ЗАПАД

Офис

Площ : 214 sq.m.

Floor : 5fl.

Total Nunber of Floors : 5fl.

ОФИС ! ЦЕНТРАЛНА ГАРА !

ПРОСТОРЕН ОФИС ! ТОП ЛОКАЦИЯ ! 650 € НА КВАДРАТ ! РЕНОВИРАНА СГРАДА 2010г.!  АТЛАС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Ви предлага прекрасен офис в близост до централна гара ! Имота се състои от просторни търговски зали, коридор и две санитарни помещения ! Помещението е изцяло ремонтирано с нови подови настилки, окачени тавани и климатици ! Предлагаме Ви прекрасен офис подходящ за вашият бизнес ! 


€ 138 669
647.99€/sq.m.
13 - 24 Total 653